2015. augusztus 4., kedd

18's

...Nem magamtól keltem mert olyat nem tudnék csinálni a drágalátos öcsém vagy a szomszéd miatt. Tegnap utazott el, alig vártam már ezt a napot mert hát az utcai pletykákból hallva tudtam, hogy tegnap fog elmenni. Igazából nem is a hapsival van bajom, hanem a retkes 9 kutyájával!
Nem, nem írtam el. Tényleg 9 kutyával lakik. Ezt sem írtam el. A KUTYÁKKAL LAKIK. Jó persze tudjátok vannak a hollywoodi filmek mikor egy édes kis szőrmók vagy kettő él a tiszta, rendezett luxus lakásba a sztárocska gazdájával vagy talán átlag emberként is, de akkor is a lényeg a TISZTA környezeten van.
Fontos.
Ez az ember ennek az ellenkezője.
Nem dolgozik. Évek óta nem borotválkozott s nem is volt fodrásznál. Olyan ruhákba jár mint egy hajléktalan. Az anyukájával él egy szobába mert a másik kell a kutyáknak.. Mikor köszön úgy érzem, hogy hetek óta nem fürdött és amint beérek a házba le kell tusolnom, hajmosással és néha többször is kimosom a fogam, pedig csak épp hogy köszöntünk egymásnak.
Gusztustalan.
Vannak a viccek, mikor oltogatják egymást a tini lányok, hogy 10 macskával fogsz megöregedni és mindenki csak nevet rajta meg rámondja hogy igen, de legalább ők nem csalnak meg és a többi ilyesmi válasz.. IGEN CSAK HOGY EZ EGY KIBASZOTT UNDORÍTÓ VICC.
Mert itt a példa.
Ez az ember igaz hogy nem macskákkal, hanem kutyákkal él, de akkor is annyira igénytelen és az édesanyjának köszönhető, hogy nem hajléktalan, mert ha az édesanyja megöregszik már annyira hogy nem lehet köztünk többet, akkor bazdki ez az ember nem tudja majd magát de még a kutyáit se eltartani. Mikor a boltba megy, vagyis vánszorog a kis törpe, akkor mindig kutyatápot vesz. Elgondolkozom néha azon hogy ők is azt eszik? Mert mást még nem nagyon vett..
Undorító.
A kutyák be sincsenek oltva meg csippertetve.. ŐK MIÉRT NEM KAPNAK EL VALAMI KUTYA BETEGSÉGET?!

De a legszebb az egészbe, hogy bezzeg nekünk nem lehet kutyánk..
A bal oldali szomszédunk, egy idős özvegy néni, akit nagyon szeretek és vele olyan a kapcsolatom, mintha a mamám lenne. Tulajdonképpen úgy is tekintek rá. Tehát ő nem.
Hátsó szomszédunk évek óta építkezik, de mindig csak annyira jön le egy másik városból, hogy kitakarítsa a telket, mivel kint van rajta az Eladó tábla. Mikor itthon van mindig meglátogatja apát, vele is jó a kapcsolatunk meg itthon sincs tehát ő sem.
A jobb oldali szomszédunk ez a csoda kobold..
Mikor vettünk egy kiskutyust, kb. 4 éve, akkor a kert hátsó felébe találtunk rá. Apa szerint megmérgezték. Ő volt az első kutyánk. Én nem szerettem volna több kutyát, de lett, mert tesóm és anya akart. Lett is. Volt kettő is. Volt. Érdekes módon mind a három kutyára ugyanott találtunk rá.. Legutóbb végeztettünk is vizsgálatot az állatorvossal, aki kerek percre megmondta, hogy megmérgezték.
Ő nem bír elviselni egy kutyát se, talán mert nem olyan fajta mint az övé? DE HÁT AZOK KORCSOK.
Nem is rajongok a kutyákért mióta Csoki már nincs - ő volt az első kutyánk, kis törpetacskó - de azért felháborító dolog, hogy hallgathatom, hogy tesóm meg apa minden alkalommal összeveszik mikor feljön a kutya téma. Apa nem szeretne mert kidobott pénz - és valljuk be igaza van - tesóm pedig már régóta könyörög mert ő tényleg nagyon szeretne. Be is bizonyította hogy eteti majd ő meg sétáltatja, de hát egy tacsi sok pénz és nem engedhetjük meg magunknak, hogy minden évbe más kutyánk legyen. De szerintem apa ezt csak kitalálta. Mert tesómat akarja megóvni, hogy ne kelljen mindig szomorkodnia, ha az adott kutyusunk már nem él. Mert hát elég durván magába esett azokkal az alkalmakkor.
Apa szerint állathoz ennyire nem szabad kötődni.
Tesóm felvetette, hogy akkor legyen egy cicánk. Apa belement. Hozott kettőt is. Tehát itt nem is a pénzről van szó:) Ahhoz az emberhez a cicák úgy se mennek át, őket megmérgezni meg nem tudja.
Hamvaska meg Barnuska.
Kis édesek, csak reggel akarom mondani hajnalba mindig kirohamoznak a kutyák, mert a szomszéd akkor engedi i őket és fél óráig biztos ugatnak és képzeljétek el, hogy ezek a kutyák mennyire hangosak tudnak lenni.. Magamhoz térek vagy visszaalszok, ez kérdéses szokott lenni, de mikor kimegyek reggel, hogy megnézzem milyen idő van. Akkor meg a cicák nyávognak hogy éhesek. Picit kezd már elegem lenni belőlük, mert anya mindig ad nekik és tudom, hogy tesóm is szokott sunyiba, de én sose szoktam adni nekik de mindig bepróbálkoznak.
Szívesebben hallgatom az ők nyávogását, mert közbe megsimogatom őket és hamar átváltanak dorombolásba mint hogy azok a büdös korcsok ugassanak..
Megmérgezni nincs szívem mert még is csak kutyák, állatok, élőlények, de nem igaz hogy semmit nem lehet ellene tenni. Apának  mikor mondom hogy járjunk már utána az önkormányzatnál mindig csak rám hagyja, de mindig úgy szervezi, hogy sose legyen jó, egyedül meg nem foglalkoznának velem mert még nem vagyok 18.
Februárba betöltöm és első dolgom ez lesz! Ezt már rengetegszer megfogattam.
Mert egyébként nem azzal van a bajom, hogy olyanok mint a mesékbe a kakas hogy mindennap ugyanakkor keltenek fel, hanem napközbe, mikor itthon vagyok akkor ha rájuk jön az öt perc akkor ugatnak mint a nem tudom mi.. IDEGESÍTŐ.
Zenét hallgatok, mert miért ne?! Nem szoktam hangosan mert tesómmal elég különböző az ízlésünk és ha én hangosan, akkor ő is és akkor anyáékkal kitör a háború.. Tehát értitek. Csak halkan szoktam hallgatni. hogy épp hogy kihalasztódjon a szobámból. DE EZEK A KUTYÁK SZÁZSZOR HANGOSABBAK. Túl ordítják a zenémet és ez kurvára nem lesz így februártól.
Augusztus 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése