2015. november 28., szombat

130's

vintage, old, and photography kép

Ki fut a nő után avagy ki után fut a nő?

A csütörtök esti színház nagyon jól sikerült.
Röviden, tömören a darab erről szólt:
 Volt egy pasi aki kissé bolond volt, művészet kedvelő, aki eléggé lemaradott volt randizás terén. Vissza húzódó jellegű. Meg volt egy másik fickó, akinek ezzel ellenkező volt a stílusa. Rámenős, ezzel a szóval tudnám jellemezni. A harmadik szereplő pedig egy nő volt, aki ilyen utca nő jellegű szerepet kapott az első felvonásba.
Az első felvonásban tehát a visszahúzódó pasas elment egy koncertre, ahova már olyan régóta vágyott és ott megismerkedett ezzel az utca nővel, aki meg úgy került oda,  hogy a barátnőjétől kapta a jegyet és csak azért ment el, hogy ne hogy kárba vesszen a jegy. S a férfit nagyon megfogta ez a nő. Felhívta egy nap magához, de elhívta támogatónak, segítség kérően a barátját a rámenős fickót. Na a vége az lett a randinak, hogy az utca nő szívét a rámenős fickó nyerte el..
A második felvonásba meg már az volt, hogy a rámenős fickóból lett egy menő üzletember és az utca nőből egy gazdag feleség aki otthon ül. A férfi annyira nem bízott a feleségébe, hogy ráállított egy magán nyomozót, közbe meg a férj csalta a feleséget. A nyomozó erre fényt derített és rendbe hozta a házasságot.

Vígjáték volt, tele poénnal persze és ah. Jó volt! :3

Fura az élet, ha az utca nő nem kap egy jegyet a barátnőjétől, nem megy el a koncertre, akkor nem ismerkedik meg a visszahúzódó művészlélekkel és ha ő nem hívja meg a barátját, akkor talán nem is lett volna második felvonás, hogy úgy fogalmazzak.. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése